aten-logo
flag-bul Български
flag-eng English
aten-logo KVM & Video Products
 
  •  Потребителска кошница:
Стоки: 0 бр.
Отстъпка: 0.00 EUR
Сума без ДДС:
0.00 EUR
КРАЙНА СУМА:
0.00 ЛВ
  •  Навигатор продукти:
 ТЪРСЕНЕ
разширено
търсене
---------------------------------------
 ИЗБЕРИ МОДЕЛ:
---------------------------------------
  •  KVM Справочник:
  • KVM Switches - съвместимост
  • KVM Switches - сравнение
  • KVM Кабели - съвместимост
  •  Случайно избран продукт:
aten 2L-5206UP
2L-5206UP:
ATEN KVM кабел, HD15 M + USB type A M >> SPHD15 M, 6.0 м
ЦЕНА: EUR 26.28
 
   •  ATEN - Факти
Основана: Юли, 1979
Капитал: USD 21,500,000
Оборот: USD 56,000,000 годишно
Дейности: Изследване и разработка, производство, експорт
Служители: Тайван 399 / Китай 472
R & D служители: Тайван 57 / Канада 38 / Китай 14
Фабрики: Тайван 1 / Китай 1
Сертификати: ISO 9001 : 2000 UKAS / Symbol of Excellence (Taiwan)
Продукти: KVM превключватели; USB и IEEE 1394 хъбове; Видео сплитери; Принтерски превключватели; Конвертори и екстендъри

   •  ATEN - Кратка история
Вече почти 3 десетилетия ATEN защитава своята отлична репутация на производител на висококачествени KVM (Keyboard-Video-Mouse) и remote-connectivity решения за управление на сървъри и други мрежови устройства.
В момента, ATEN е най-големия производител на KVM продукти в света.

През годините, ATEN разработва широка гама от решения обслужващи потребностите на ключовите пазарни ниши, включително малкия и среден бизнес (SMB) и корпоративните организации чрез KVM продуктовата линия ALTUSEN. Съчетавайки водещата си ASIC технология и VSE патентите, KVM продуктите на ATEN предлагат най-добрите параметри по отношение на функционалност и богатство на възможности. Собственият ASIC чип е една от уникалните отличителни черти на ATEN, която гарантира надеждността и качеството на продуктовата линия.

Екипът за изследвания и разработки и непрекъснатият контрол на качеството във всички производствени бази, дава възможност на ATEN да отговори на потребностите и на най-стриктните и взискателни клиенти.

   •  ATEN - Ключовите преимущества

asicСобствен център за ASIC дизайн
ATEN разполага със собствен Application Specific Integrated Chip (ASIC), което позволява на компанията да предлага на клиентите си KVM продукти с уникални възможности на изключително конкурентни цени

automationПълна автоматизация
Модерните фабрики на ATEN са оборудвани с автоматични устройства за сглобяване на устройства, позволяващи компютърно асемблиране на повече от 2500 компонента. Всеки процес по създаването на даден продукт получава прецизно обслужване от начало до край, което елиминира почти изцяло вероятността за дефектни устройства

qualityБезкомпромисно качество
Системата за автоматична оптична инспекция (AOI) предствлява основното средство за качествен контрол върху производството на PCB (Printed Circuit Board) платките и спойките между компонентите. Техниците на ATEN наблюдават допълнително всеки етап на PCB производството гарантирайки нормалната работа и високото качество на крайния продукт.

family"Фамилията" ATEN
Служителите на ATEN са най-важния ресурс на компанията. Това е така, защото в ATEN важи принципа, според който продуктите с високо качество могат да се създават само от служители с висока мотивация. Ето защо служителите на компанията получават условия за труд на много високо ниво.

markИстинската Марка за Майсторство
3-етапната асемблираща линия на ATEN е проектирана за ефективно производство преминаващо през 3-те етажа на фабриката. Този специфичен похват ускорява сглобяването и проверката и позволява по-чиста и организирана работна среда. Всеки ATEN продукт започва живота си в контейнер за компоненти и преминава през всеки етаж на фабриката и през щателна проверка, след което се тества, пакетира и изпраща за дистрибуция.

markПродуктовата линия ALTUSEN
ALTUSEN е усъвършенствана продуктова линия от KVM продукти, която включва устройства от висок клас, предназначени за големите и сложни инсталации на enterprise клиентите. Тези продукти предоставят по-високо ниво на услугите за управление на сървърни системи, повишават ефективността и гъвкавостта на работата без да засягат нивото на защита, достъпност и стабилност. Мрежовите администратори в правителствените, образователните и корпоративните институции получават по-висока производителност и скалируемост на системите пестейки време и работно пространство.
Линията включва елитни KVM превключватели проектирани да осигурят цялостни решения за сървърното помещение. В продуктите са използвани най-новите технологии и иновации на ATEN които непрекъснато осигуряват нови функции във все по-малки по размер устройства. ALTUSEN KVM превключвателите Ви позволяват да управлявате с лекота множество сървъри от конзолата в сървърното помещение, от произволен компютър в локалната мрежа или Интернет.
Казано накратко - ALTUSEN са професионалните KVM устройства за големия бизнес.

 
© 1997 - 2019, Comel Soft Multimedia, Ltd. All Rights Reserved.  LAMP Site.  WebDev: V. Vassilev